• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Rentoutusterapia PDF Tulosta Sähköposti

RENTOUTUSTERAPIA

 

Kun puhe ei yksin riitä mielen työskentelyssä, voidaan saada lisäapua kehon kanssa työskentelystä; kosketuksista ja kehon rentoutusmenetelmistä. Rentoutusterapiassa yhdistetään kehon hoito ratkaisukeskeiseen terapeuttiseen keskusteluun. Ihmisen kokonaisvaltaisuus vahvistuu kun hoidetaan terapeuttisesti sekä keho että mieli. Rentouttavan ja terapeuttisen hieronnan avulla mahdollistetaan fyysinen turvallisuuden tunne ja kokemus asiakkaan kehossa. Keskustelussa pyritään mielen tasolla löytämään ymmärrys asiakkaan voinnille ja merkitys elämäntilanteelle ja luodaan toiveikkaampi tulevaisuus erilaisia ratkaisuja ja näkökulmia pohtien.

Rentoutusterapiassa 30–45 min hieronta tapahtuu vaatteiden päältä (mielellään rennot puuvillaiset vaatteet), joko istuen tai hoitoalustalla maaten. Selkä- ja päähieronta on syvällisesti rentouttava ja kevyt miellyttävä hoito. Hoito vaikuttaa sekä fyysisellä, emotionaalisella että mentaalisella tasolla. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena ja kehon ja mielen rentoutuksena. Rentouttava hieronta on samalla kosketusterapiaa ja voit tuntea että sinusta välitetään.

Rentoutusterapia auttaa mm. masennukseen, paniikkihäiriöihin, stressiin ja ylivireystilaan, päänsärkyyn ja lihasjännityksiin, väsymykseen ja voimattomuuteen. Hoito voi olla kertaluonteinen voimistava hetki itsellesi tai rakkaallesi kiireen arjen keskellä. Hoidettaessa pidempiaikaista ongelmaa suositellaan 5-10 kerran sarjaa.

Rentoutusterapia 75 min 85€.